Sateenkaarisanomat

Muutoksen aikaa

Useille lienee tuttu sanonta ”muutos on elämää, pysähtyminen kuolemaa”. Kuitenkin muutos saatetaan kokea kipeänä, vaikka se lopulta johtaisi parempaan suuntaan. Terapeutin työssäni saan toisinaan tukea hoidettaviani elämän käännekohdissa, kun ei näytä löytyvän mitään motiivia jatkaa eteenpäin. Elämältä tuntuu hävinneen pohja työpaikan menetyksen tai kumppanin lähtemisen myötä tai konkurssi on vienyt kodin ja ystävätkin. Ei ole kovin helppoa mitätöidä menetystä, joka kohdistuu rakkaisiin asioihin.

Pyrin silloin kannustamaan ihmistä uteliaisuuteen. Mitä maailmankaikkeus haluaa antaa tilalle? Tyhjällä tilalla on taipumus täyttyä, jos sen sallii.

Koska muutos elämässä on jatkuvaa, lehtemmekin muuttuu. Kokonaisvaltaisen ulkoasumuutoksen lisäksi rinnalle tuli syyskuun alusta verkkolehti - www.sateenkaarisanomat.net, joka internetissä elää ja rönsyilee jatkuvasti päivittyen. Senkin suhteen toistuva uteliaisuus on peräti suotavaa.

Sisällössä yhdistysten tapahtumista tiedottaminen on edelleen tärkeällä sijalla, mutta koska kaikki kurssit ja tapahtumat eivät aina ole tiedossa varhaissyksyllä lehden painamisen aikaan, tietoja tapahtumista kannattaa katsoa netistä: www.konsankartano.fi - Sateenkaarisanomien verkkolehteen on tulossa helppokäyttöinen, yhdistysten ja tapahtumien järjestäjien itse ylläpitämä tapahtumakalenteri. Sieltä voi löytyä juuri se elämänsuola jota etsit.

Uudet tuulet puhaltavat myös Sateenkaarisanomien kotipesässä Konsan Kartanossa.

Navetta-kahvilassa voi tänä syksynä piipahtaa muotinäytöksessä tai viihtyä musiikki-illassa.

Sateenkaaripäivillä Navetassa tutustutaan myyttien kiehtovaan maailmaan. Siitä enemmän tapahtumakalenterissa.

Uteliasta syksyä! Ulla Oksanen

toivottaa

Ulla

Sateenkaarisanomat 2/2005 (nro15)