Sateenkaarisanomat

Auramed Biopulsar Reflexograph on uudenajan lääkintälaite

Nykyään ihmiset vaativat yhä enemmän perusteita, miksi käyttää tiettyä lääkettä tai luontaistuotetta ja miten se vaikuttaa. Auramed on kehittänyt laitteen, jolla voidaan suorittaa vitaliteettianalyysi. Analyysistä käy ilmi mahdolliset energiatukokset ja epätasapaino niin mielen kuin kehon tasolla. Laite on saanut EU-maissa lääkintälaitteen hyväksynnän. Lääketieteellisen diagnoosin tekeminen kuitenkin vaati asianmukaisen toimiluvan. Bioverk Oy ei suorita lääketieteellisiä diagnooseja.

Itse mittaus on lyhyt ja kivuton. Se kestää puolesta minuutista minuuttiin. Mittaus tapahtuu kämmenestä sen vyöhykealueiden kautta ja se on epäsuoramittaus meridiaaneista. Mittaustuloksena on aura-näkymä tietokoneen ruudulla reaaliajassa, josta voidaan tulkita eri väreistä sen hetkistä tunnetilaa. Valkoinen pään yläpuolella on merkki henkisestä herkkyydestä ja vihreä jalkojen alueella voi olla merkki muutoksesta, uusien asioiden aloittamisesta. Jalat symboloivat askeleiden ottamista, elämässä eteenpäin menemistä. Keltainen polvien ja kyynärpäiden alueella voi olla merkki muutoksen vastustamisesta. Nivelet symboloivat taipuisuutta, joustavuutta.

Mittauksen tuloksia voidaan tarkastella myös vitaliteettikäyrien muodossa. Tuloksena on 46 eri osiota sisäelimistä kuten keuhkot ja munuaiset, ja eri kehon osista kuten jalat ja hartiat. Vihreä viiva kuvastaa tasapainoa ja korkealla kulkevat punainen viiva on merkki liiallisesta energiasta ja alhaalla kulkeva viiva on energiavajetta. Jos viiva tekee voimakasta ylösalasliikettä, niin usein mitattavalla on stressiä. Esimerkissä henkilöllä on nenän energia korkealla. On olemassa sanonta, että on nokkaansa myöten täynnä jotain asiaa. Mitattava on ehkä kyllästynyt johonkin asiaan tai olosuhteeseen elämässään ja kaipaa siihen muutosta. Haima symboloi elämän makeutta. Kun ihmiseltä puuttu elämän ilo ja innostus hän usein hakee lohtua herkuista, varsinkin naiset usein suklaasta. Tämä nostaa haiman energiaa. Kun löytää sisäistä iloa, niin usein haimankin arvo tasapainottuu. Mitattavalla henkilöllä on lonkkien energiassa tukos ja todennäköisesti hänellä on fyysisiä oireita tällä alueella kuten lihasjännitystä. Mitattavan aurassa on paljon vaalean sinistä, joka on merkki tasapainosta, joten yleinen tasapaino on kuitenkin hyvä. Mittaus näyttää myös prosenttilukuina eri chakrojen toiminnan ja minkä chakran alueella on eniten työstettävää juuri tällä hetkellä.

Nähdessään vitaliteetti-analyysin tulokset asiakas tiedostaa selkeämmin oman tilanteensa ja usein jo se aloittaa paranemisprosessin. Tulokset eivät ole sidottu mihinkään tiettyyn hoitomuotoon. Asiakas voi itse valita miten lähtee itseään hoitamaan. Auramed-tuoteryhmään kuuluu myös Chromalive-värivaloterapia kynä. Värivaloterapiassa ohjataan valoa vyöhykealueiden ja akupunktiopisteiden kautta solutasolle asti. Tästä seuraa, että psyykkiset, emotionaaliset ja mentaaliset tukokset poistuvat ja saavutetaan taas terveys ja hyvinvointi. Väreillä on suuri merkitys meidän fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiimme. Tästä on olemassa paljon tutkimustuloksia. Värivaloterapialla on myös voimakas Antiagingvaikutus. Valo elävöittää ihoa ja nopeuttaa sen uusiutumista. Myös aineenvaihdunnan hoitaminen värivalon avulla tehostaa Antiaging-vaikutusta.

Kuten aiemmin mainittu Auramed-analyysit eivät ole sidottu mihinkään tiettyyn hoitomuotoon. Sitä voivat käyttää esim. energia- ja reiki-hoitajat, akupunktiolääkärit, ravitsemusterapeutit diagnoosin tekoon ja hoidon jälkeiseen seurantaan. On mielenkiintoista tehdä analyysi ennen hoitoa ja hoidon jälkeen ja näin todentaa hoidon vaikutukset epäileväisemmällekin potilaalle. Laitetta on käytetty erilaisten tuotteiden vaikutuksen testaamiseen kuten LifeWave-energialaastarit, eteeriset öljyt ja jalokivet. Laitetta voidaan käyttää henkisen kasvun tukena ja todentaa esimerkiksi meditaation ja liikunnan positiivisia vaikutuksia terveyteen.

Vitaliteettianalyysi voi toimia myös sairauksien ennaltaehkäisyssä. Tukokset syntyvät ensin energiatasolle ja jos tukoksen aiheuttama ajatusmalli jatkuu pitkään voi syntyä fyysisiä oireita tai sairaus. Nämä energiatukokset ovat nähtävissä vitaliteettianalyysissä. Kun energiatukos poistetaan esimerkiksi muuttamalla ajatusmalli positiiviseksi, voidaan ennalta ehkäistä energiatukoksien syntymistä.

Vitaliteetti-analyysit ja Auramed-tuotteiden myynti ja maahantuonti:
Bioverk Oy, Tuureporinkatu 19, 20100 Turku.
p. 040 754 5054. www.bioverk.com

Sami Vesamo

 

Sateenkaarisanomat 1/2006 (nro 16)