Sateenkaarisanomat-logo

Alitajunta – elämänlaadun avain

Modernin psykiatrian mukaan mielemme on kuin jäävuori. Noin 10 prosentin suuruinen näkyvä osa edustaa tietoista mieltämme. Pinnan alla olevat 90 prosenttia edustavat alitajuntaamme.

Mielemme toimii kuin magneetti. Siinä olevat ajatusmallit vetävät elämäämme lisää samanlaista, jotta pääsemme tutkimaan ja kyseenalaistamaan näkemyksiämme maailmasta. Mitkä niistä ovat väärinkäsityksiä, mitkä totta?

Mielemme luo siis maailmamme. Mielen muuttaminen muuttaa elämäämme – ihan konkreettisesti, tässä ja nyt. Tietoisen mielen muuttaminen on helppoa – esim. ”Tästä lähtien ajattelen vain positiivisesti…” Mutta miten pääsemme käsiksi alitajuntaan? Se ei onnistu järkeilemällä – alitajunta on tietoisen mielen ulottumattomissa! Sen sijaan alitajuntaan pääsee tunteiden kautta. Kaikkien kielteisten tunteiden takana on itse asiassa väärinkäsitys elämästä!

Annina Kyrklund on toiminut henkisenä opastajana ja opettajana 18 vuotta. Lapsena koettujen selän loukkaantumisen ja siskon kuoleman aiheuttamat fyysiset ja henkiset vammat ajoivat hänet etsimään, tutkimaan ja kokeilemaan, kunnes hän löysi toimivia keinoja itsensä ja samalla muiden auttamiseksi. Kolmelle tehokkaimmalle menetelmälle yhteistä on, että ne käsittelevät alitajuisten ajatusmallien muuttamista.

Numerologia (Gladys Lobosin järjestelmän mukaan) avaa itseilmaisun portit ja suo työkalut itsensä toteuttamiseen. Tietoisen värähteen muutoksen avulla tuhannet ovat saaneet apua elämänmuutokseen. Apua on löytynyt masennukseen, itsetuhoisuuteen, huonoon itsetuntoon, rauhattomuuteen, ihmissuhdeongelmiin ym. Se auttaa myös yrityksiä valitsemaan nimensä, nimeämään tuotteensa, ajoittamaan toimensa ja valitsemaan henkilöstönsä niin että ne menestyvät.

Elämänpeili on tekniikka, jonka avulla voi käsitellä mitä tahansa elämänsä ongelmaa tai toivetta. Se on kuuden kysymyksen sarja, joka yhdistettynä yksinkertaisiin visualisointitekniikoihin (maadoitus, energian virratus ym.) nostaa esiin vastaukset tunnekentän kautta alitajunnastamme. Tiedostettuamme alitajuntaan varastoituneet väärinkäsityksemme elämästä pääsemme työstämään niitä. Kun näkemyksemme elämästä muuttuu ja puhdistamme myös alitajuntamme, elämämme muuttuu konkreettisesti. Esimerkkejä tuloksista: 500 euron veroton lisäys kuukausituloihin, asunnoton sai valita 12 asunnosta mieleisensä, paha silmätulehdus parani kokonaan parissa tunnissa, miehen väkivaltainen käytös loppui kuin seinään…

TFT-Ajatuskenttäterapia on amerikkalaisen psykiatrin Roger Callaghanin kehittämä länsimaisen psykologian ja itämaisen meridiaaniopin nerokas yhdistelmä, joka tuo nopean avun jännitykseen, ahdistukseen, unettomuuteen, masennukseen, traumoihin mutta myös päänsärkyyn ja muihin kiputiloihin!

Annina Kyrklund

Annina Kyrklund on työskennellyt 18 vuotta henkisenä opastajana ja opettajana. Hän vetää Valon Sydäntä, henkisen kasvun keskusta Porvoossa. Hän on toisena maailmassa saanut Gladys Lobosilta numerologian opettajan diplomin. Hän on erikoistunut elämäämme ohjaavien negatiivisten alitajuisten ajatusmallien löytämiseen ja muuttamiseen, minkä myötä elämämme muuttuu paremmaksi.

28-30.9.07 Annina Kyrklund on Turun Luontaishoitolassa. Perjantaina klo 17 hän esitelmöi numerologiasta ja lauantaina klo 18 TFT-terapiasta. Oman Voiman Avaimet -kurssi on perjantaina klo 19-22 ja lauantaina klo 10-18. Elämänpeili (edellisen jatkokurssi) on sunnuntaina klo 10-18.
Lisätietoja: puh. 050 534 4643 arkipäivisin, kotisivu: www.valonsydan.fi

Sateenkaarisanomat 2/2007 (nro 19)