Sateenkaarisanomat-logo

Aulikki Plaami, ihmeellinen henkimaailman instrumentti

Suomalainen, mutta suuressa maailmassa paremmin tunnettu meedio Aulikki Plaami osoittaa työllään, että elämä jatkuu kuoleman jälkeen.

Hän tuo kuolleita tunnettuja laulajia ja viisaita opettajia takaisin keskuuteemme ilmielävinä. Nämä tuovat meille henkimaailman puolelta ilon ja rakkauden sanomaa kukin omalla tavallaan.

Aulikin tapaa tuoda henkien sanomaa lävitseen kutsutaan täystranssimediumismiksi. Hän antaa henkimaailmassa vaikuttavien persoonien tulla kuulijoiden keskelle antamalla kehonsa täysin näiden käyttöön.

Useimmiten henkiä kanavoivat ihmiset säilyttävät täyden tietoisuutensa kanavoinnin aikana ja kykenevät muistamaan hyvin niitä asioita, joita kanavoinnin aikana ovat lävitseen tuoneet.

Täystranssimeedio sitä vastoin on kanavoinnin aikana niin syvässä transsitilassa, että luovuttaa oman tietoisuutensa väliaikaisesti kokonaan pois kehostaan ja antaa näin kehonsa laajemmin käyttöön kanavoimilleen hengille. Aulikki ei itse muista mitään siitä tietoisuuden virrasta, niistä persoonista eikä siitä esityksestä tai informaatiosta, mitä hänen kauttaan on tullut. Aulikki pystyy antamaan näin kehonsa henkien käyttöön jopa kolmeksi tunniksi, jonka jälkeen hän transsista herättyään on hyvin väsynyt.

Mutta henget, jotka Aulikin kautta esiintyvät, eivät ole väsyneitä. Aulikin tilaisuuksissa nähdään hyvin karismaattisia esiintyjiä. Mm. rockin kuningas omassa persoonassaan on mukana lähes joka kerralla. Konserteissa juontajana toimii iloinen enkelityttö Carmen, joka ottaa haltuunsa instrumentin eli Aulikin kehon aluksi ja eri esiintyjien välillä. Carmen leikittelee yleisön kanssa ja jakaa samalla lempeällä tavallaan syvällistä viisautta ja rakkaudellista elämänfilosofiaa.

Carmen osallistuu Plaamien elämään myös yleisötilaisuuksien ulkopuolella. Hän pitää saunomisesta, uimisesta ja taulujen maalaamisesta. Tänä kesänä hän sai kokeilla myös ojan kaivamista Plaamien rakennustyömaalla Itä-Suomessa.

Aulikin mediaaliset konsertit ovat mahtava henkimaailman show, jotka kokoavat tunnettuja kuolleita laulajia esittämään parhaita kappaleitaan. Aulikin muusikkomies Seppo säestää, mutta muuten kaikki tapahtuu Aulikin kehossa. Esiintyjät kykenevät ottamaan Aulikin kehon haltuunsa niin hyvin, että jopa heidän kasvonpiirteensä tulevat esiin. Ja toki vielä selvemmin tulevat esille heille ominaiset eleet ja muut luonteenpiirteet. Rajan taakse siirtynyt Marilyn Monroe keikistelee aivan kuin aikanaan ja Marlene Dietrich flirttailee yleisön miesten kanssa. Mutta vieläkin häkellyttävämpää on henkien kyky saada Aulikin kehosta oma äänensävynsä. Eräänä ääriesimerkkinä Louis Armstrongin möreä ääni saa kyllä kuulijat ihmettelemään, miten tämä voi olla mahdollista.

Myös monet suomalaiset kuolleet laulajat ovat vakioesiintyjien joukossa. Eri laulajia on tullut Aulikin kautta jo satoja ja lauluja on esitetty 17 eri kielellä. Odotamme mielenkiinnolla, ovatko vastikään kuolleet suomalaiset kevyen musiikin suuruudet liittymässä pian mukaan.

Aulikki Plaami

Marlene Dietrich esiintyy. Taustalla Carmenin maalaama delfiinitaulu.

Aulikin tilaisuudet kestävät usein koko päivän. Kun Aulikki on noin tunnin verran toipunut konsertista, ohjelma jatkuu. Silloin vuoroon tulee henkilääkäri, tohtori Hermann. Hän on erään toisen kanavan välityksellä toiminut aikaisemmin lääkärinä Brasiliassa tehden potilailleen jopa leikkauksia, jotka ovat erittäin tarkkoja ja onnistuneita, koska hänellä on käytettävissään paremmat tiedot potilaan tilasta kuin yleensä lääkäreillä. Hän käyttää pulssiluentaa diagnosoinnin välineenä ja antaa kiropraktista käsittelyä. Aulikin kautta toimiessaan tri Hermann yleensä pitää yleisöluentoja. Hän antaa myös ihmisille ravinto- ja muita suosituksia. Tri Hermannin seminaarit käsittelevät terveyttä, elämään asennoitumista ja kaikille saatavilla olevan parantavan voiman käyttöä. Hän myös järjestää parannustapahtumia, joissa ihmiset kokoontuvat hoitamaan toisiaan parantavalla voimalla.

Tri Hermannin ohessa esiintyy myös henki nimeltä Abbedissa, joka tuo viestejä yksittäisille ihmisille mm. heidän kuolleilta läheisiltään ja suojelusenkeleiltään.

Aulikki ja Seppo Plaami asuivat pitkään Yhdysvalloissa ja muuttivat sieltä takaisin Suomeen pari vuotta sitten. Nykyään he tekevät Euroopan kiertueen kahdesti vuodessa ja heillä on aikaa esiintyä Suomessa useammalla paikkakunnalla. Heidän tilaisuuksiaan on syksyllä Helsingissä, Turussa, Raumalla, Tampereella, Seinäjoella, Kokkolassa ja Jyväskylässä. Ensi vuonna on vuorossa Itä-Suomen kiertue.

Yleisötilaisuuksien lisäksi on mahdollisuus osallistua kuuden hengen ryhmätilaisuuksiin, joissa kukin osallistuja saa tri Hermannilta yksilöllisiä terveydenhoito-ohjeita ja Abbedissa tuo jokaiselle viestin.

Lisätietoa tapahtumista saa Kaariporttiystävien nettisivuilta osoitteessa www.gateofheavenchapel.com/kaariporttiystavat.

Turun tilaisuudesta su 28.10.2007 saa lisätietoja Konsan Kartanon tapahtumakalenterista.

Teksti ja kuva Risto-Matti Rantanen

 

Sateenkaarisanomat 2/2007 (nro 19)