Sateenkaarisanomat-logo

Maapallomme muuttuu – muutummeko me

Mitä maapallon kohottautuminen puhtaampiin, korkeampiin energioihin edellyttää meiltä, sen asukkailta? Voimmeko vain seilata mukana ikään kuin vapaamatkustajina ja toivoa, että kyllä me jotenkin mukaudumme muutoksiin. Vai tarvittaisiinko meiltä aktiivista osallistumista siihen muuntumisprosessiin, jota Äiti Maa käy lävitse?

On paljon sellaista, jolla voimme edesauttaa tätä transformaatiota, joka koskee niin meitä kuin Kotiplaneettaamme. Se mitä meissä tapahtuu sisäisesti, heijastuu ympäristöömme - ilmapiiriin ja kaikkeen elolliseen. Samoin me vedämme puoleemme samanlaatuisia asioita, joita kannamme omassa olemuksessamme, ajatuksissamme ja tunteissamme. - Ovatko ne asiat, jotka vaikuttavat elämässämme, kohottavia, innostavia, iloisia ja onnellisia asioita vaiko enemmänkin riippakiviä?

Päästämällä irti vanhoista, piintyneistä käsityksistä teemme tilaa uusille, entisiä paremmille ajatusmalleille. Jumittuneet tunteet eivät meitä palvele, pitävät vain otteessaan ja saavat meidät toimimaan vaillinaisesti. Kun muunnamme ne myönteisiksi, vapaudumme avaamaan sielumme ovet säteilemään sitä Valoa, joka meissä kaikissa on sisällä.

Usein voi olla niin, ettemme tiedosta elämäämme rajoittavia vaikuttajia. Ne ovat tulleet mukaan matkaan jossain elämämme vaiheessa ja hiljaisina salamatkustajina tekevät omaa työtään alitajunnassamme. Vaikkapa tunteena, ettemme ole tarpeeksi hyviä, rakastettuja, lahjakkaita tms.

Maaäiti puhaltaa ulos paineet myrskyinä ja tulivuorenpurkauksina. Miten me puramme sellaisia asioita, joita olemme kätkeneet sisäämme? Ehkä toivoen, ettei niitä tarvitsisi koskaan kohdata, mutta sieltä ne syvältä kuitenkin aika ajoin tavalla tai toisella tulevat ilmoille, niin kauan kunnes niille on tehnyt jotain: kohdannut, muuntanut, päästänyt irti.

Päättämällä rohkeasti tarttua härkää sarvista ja ottamalla ohjaksiin ne asiat, joilla tähän asti on ollut meistä ote, vapaudumme painolasteistamme. Saamme aivan uudenlaista voimaa kulkea eteenpäin. Kun nostamme tietoisuuteemme alitajunnassa vaikuttaneet tekijät, niillä ei ole meihin enää valtaa. Alamme astella kevein askelin Planeetallamme Maan ja Taivaan kansalaisina, sellaisina joita todellisuudessa olemme.

Kun asiat, kipeätkin, ottaa käsittelyyn lempeydellä ja rakkaudella, taikka kun ne vain kohottaa tietoisuuden tasolle, ne eivät enää hallitse ja toimi meitä vastaan, vaan matkamme muuttuu kirkkaammaksi ja selkeämmäksi. Ja pystymme ilmaisemaan todellista Itseämme parhaimmalla ja kauneimmalla tavalla.

Muuntamalla itseämme valoisammaksi ja keveämmäksi autamme parhaiten rakasta Maaplaneettaamme sen suurissa muutosvaiheissa, joista me koko ajan olemme kiinteästi osallisia.

Tämä on ihana, ihmeellinen seikkailumatka kohti todellista, korkeinta päämääräämme!

Upeaa muuntumista meille kaikille matkaajille
toivoo rakkaudella
 

Veronica Witikka

Veronica Witikka

Tule kuuntelemaan Veronican luentoa Turun Henkisen Keskuksen iltaan to 6.3.2008 klo 18.30. Katso tapahtumakalenteri.

Sateenkaarisanomat 1/2008 (nro 20)