Sateenkaarisanomat-logo

Atlantiksen ja muinaisen Egyptin opetukset apunamme

Yhdisty korkeampiin voimiisi ja muinaiseen viisauteen – ja antaudu muutokselle!

Atlantislaiset jättivät meille paljon tietoa, jota hyväksi käyttäen meidän on helpompi kohdata tulevat planetaariset muutokset ja auttaa muita. Kaikki heidän jättämänsä tieto, jota opetettiin Egyptin mysteerikouluissa ja mikä on koodattu muinaisiin Egyptin monumentteihin, koskee juuri tätä aikaa, jota nyt elämme. He halusivat auttaa meitä valmistautumaan pian tapahtuvaan suureen planetaariseen muutokseen ja lähestyvään dimensionaaliseen siirtymään. He jättivät meille tietoa siitä, mitä voimme tehdä auttaaksemme itseämme ja muita, siitä kuinka universumi toimii ja kuinka me voimme vaikuttaa siihen kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Atlantiksen Kultaisen Ajan energioiden hiipuessa menetimme suoran yhteytemme alkuperäämme, korkeampiin aspekteihimme, universaaliin viisauteen ja ohjaukseen, sekä omiin korkeampiin voimiimme. Nyt meidän on aika aktivoida sisäinen viisautemme ja voimamme. Nyt on aika yhdistyä muinaisiin energioihin, viisauksiin ja opetuksiin ja ottaa ne jälleen käyttöön. Meidän tulee oppia aikaisemmista virheistämme ja nousta omaan voimaamme Pyyteettömän Rakkauden avulla. Meille on annettu työkaluja, joiden avulla voimme valmistautua.

Vuonna 2004 Seija sai oppailtaan (Lord Melchizedek, Lord Metatron, Lord Seranis, St.Germain and Thoth) ohjeet kuinka hänen tulee kehittää kurssijärjestelmä ja kirjoittaa siihen liittyvä kirja näistä muinaisista viisauksista, ja kuinka ne tulee ottaa käyttöön juuri tällä hetkellä. Siitä alkoi viiden vuoden suuri tutkimusprojekti, josta kurssi ”Atlantiksen ja Muinaisen Egyptin Viisaudet, taso 1” on oleellinen osa.

Konsan Kartanossa 17.–18.10.2009 pidettävä kurssi on suuri askel henkisessä kehityksessämme kohti omaa mestaruuttamme ja planetaarista muutosta. Me resonoimme saman taajuisille frekvensseille kuin mitä itse värähtelemme ja nämä uudet energiat ja värähtelyt tulevat osaksi itseämme ja vaikuttavat elämäämme ja ympäristöömme. Meillä on mahdollisuus koota elämän haasteiden ja traumojen aiheuttamat itsemme sirpaleet matkamme edetessä, ja eheytyä jälleen. Meille on annettu monia työkaluja, jotka helpottavat elämäämme ja valitsemaamme polkua muutosten haasteissa ja joita meidän tahdotaan alkavan käyttää JUURI NYT, jotta voimme alkaa manifestoida uutta kultaista aikaa ja auttaa muitakin. Mm. nämä apuvälineet saat käyttöösi tämän kurssin tasolla 1:

- Kurssilla aktivoimme uudelleen valaiden ja delfiinien avulla morfogeneettiset kenttämme, jotka ovat välttämättömiä jotta kehomme voi käydä läpi muutoksia, joita tarvitaan juuri nyt planeettamme energiajärjestelmän muuttuessa.

- Opimme Ankh –hengityksen. Ankh on meihin sisäänrakennettuna. Meidän tarvitsee vain alkaa käyttää sen vahvistavaa voimaa.

- Aktivoimme uudelleen axiatonaaliset linjamme, jotka auttavat rakentamaan uudelleen yhteyden Kristusminäämme. Avaudumme korkeavärähteiselle axiatonaaliselle energialle, mikä alkaa energisoida kaikkia kehojamme, auttaa harmonisoimaan akupistemeridiaanejamme ja lisäksi avustaa poistamaan negatiivisia tunne- ja mentaalimalleja. Tämä on uudelleen yhdistymistä Sieluumme.

- Yhdistymme Atlantiksen muinaiseen aikaan ja kristallikallojen tietoisuuteen, jotka auttavat uudelleen rakentamaan ja aktivoimaan meissä olevia uinuvia koodeja, joita tarvitsemme juuri nyt suurten muutosten kynnyksellä, kun Maa lähestyy paradigman muutosta. Kristallikallot ovat heijastus ihmisen täydellisyydestä.

- Aktivoimme 13 DNA:tamme kuten 13 chakraammekin. DNA:n 13:s säie on rakkauden säie, ja se on suunniteltu yhdistämään Sielu ja materia. Olemuksemme alkuperä sisältyy jokaiseen 13:nteen DNA säikeeseen.

- Käytämme Hekau -mantroja. Yksi Atlantiksen kielistä oli Hekau, Sielun kieli, jota käytettiin korkeampiin manifestaatioihin. Sillä on voima muuttaa tietoisuutta ja jopa fyysistä materiaa.

- Aktivoimme Korkeamman Kristusvalokehomme (Kristus-Merkivahn). Siinä aktivoimme myös Kristustietoisuuden omaan energiakenttäämme pyhän geometrian avulla.

- Keskustelemme myös yhteydestämme Atlantikseen ja muinaiseen Egyptiin, alkuperäisestä uskonnosta, hermeettisistä laeista, Egyptin pyramidin ja temppeleiden merkityksestä koko planeetan kehitykselle, Egyptin neterien merkityksestä, yms.; opimme myös muinaisia voimasymboleja ja atlantislaisen parannusmenetelmän.

Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta meditoinnista yms. Avoin mieli, positiivisuus ja halukkuus antautua muutokselle ovat ainoita edellytyksiä.

Tri. Seija Nurmi, PhD, MSc

Seija Nurmi, PhD, MSc,  Galactic Light

Fil. tri Seija Nurmi, PhD, MSc, on kansainvälisesti tunnettu itsensä kehittämisen, henkisen kehityksen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan luennoitsija, kurssien vetäjä, kirjailija ja terapeutti. Hänen vuosien tutkimustyönsä on tuottanut kirjan ”Pyyteetön Rakkaus – Opaskirja” ja siihen liittyvät meditointi-cdt, ”Atlantiksen ja Muinaisen Egyptin Viisaudet, taso 1”-kurssin, ja juuri valmistuneen kirjan ”The Light of the Ancients. A Guidebook for Planetary Ascension”, joka ilmestyy syksyllä ensin englanniksi, mutta pian myös suomeksi.
Seija alkaa opettaa kurssin ”Atlantiksen ja Muinaisen Egyptin Viisaudet” tasoa 2 ensi vuoden alussa, joten Konsan Kartanossa pidettävä taso 1 on todennäköisesti viimeinen, jota Seija tulee opettamaan keskittyäkseen tasoon 2 ja muihin projekteihin.

Ensi vuoden alussa Seija myös pitää kurssin, jossa hän ohjaa tason 1 käyneitä kurssilaisia sen opettajiksi. Seijan ja hänen miehensä Andrewn vetämät Egyptin Vihkimysmatkat ovat myös monelle merkittävä osa omien Atlantislaisten kykyjen ja voimien aktivoimista, sillä niillä atlantislainen DNA aktivoituu voimakkaasti.
 

Sateenkaarisanomat 2/2009 (nro 23)