Sateenkaarisanomat

 

Valmistautuminen Kultaiseen Aikaan on alkanut!

Tämän päivän henkisyys on suuren puhdistuksen alla. Meiltä puhdistuu ja uudistuu moni näkemys johtaen uuden tyyppiseen toimintaan kokonaisuuden hyväksi.

Aiemmat koodimme, lupauksemme ja virityksemme ovat tulossa esille. Siksi juuri nyt niin moni meistä havahtuu huomaamaan tehtävänsä ja pääsee kiinni uuteen,henkiseempään työskentelymalliin.

Me kaikki olemme nyt samassa veneessä, rakentamassa uutta henkisyyttä maa­planeetalle. Veneemme on matkalla uuteen Kultaiseen aikaan ja porttivuosi 2012 on jo lähellä!

Inkarnoiduimme tähän elämään omasta tilauksestamme, halusimme olla tarkoituksella juuri tässä ajassa kun vanha energia väistyi alta ja uusi energia toi mahdollisuuden lähteä luomaan uutta yhteistyömallia ihmiskunnan keskuuteen. Luomaan maan kenttään sen henkisesti korkeimman mahdollisen paratiisin; harmonian, rauhan ja rakkauden tason.

Jokainen meistä on Luoja omalla tontillaan. Työskentelemme saman tavoitteen voimalla kohti vuotta 2012, johon on koodattu portti uuteen, Kultaiseen Aikaan, ihmiskunnan rauhan ja hyvän tahdon aikaan.

Paljon on muututtava kahdessa vuodessa. Paljon työtä on tehtävänämme. Onneksi rakentajia on myös paljon ja lukumäärä kasvaa jokaisena päivänä. Valo voittaa varjon, rakkaus materian, rauha sodan. Purkakaa rajat kansojen ja maiden väliltä! Selkeästi johdonmukaisin viesti mestareiltamme on jo kauan ollut: yhdistykää yhdeksi kansaksi ja luomakunnaksi. Näin kaikki luodut pääsevät tekemään yhteistyötä maaplaneetan ja kokonaisuuden hyväksi.

Valta keskittyy sinne, missä on materiaa. Meitä hallitaan sen avulla. Kuitenkin jokainen ihminen haluaa elämänsä korkeimpana tavoitteena hyvin yksinkertaisia asioita: rauhaa, rakkautta ja vapautta.

Miksi annoimme kahlita itsemme materiaan? Mitä opimme matkastamme?

Viime vuosisadat olemme keittäneet tätä ”soppaamme” ja nyt on aika katsoa mitä saimme syödäksemme. Olemmeko onnellisia vai onko tämä rakentamisen aika uusi mahdollisuus ja portti parempaan?

Ihmiskunnan teollistuminen ja kemiallistuminen on johtanut meidät pois luonnon ääreltä. Emme tunnista enää lääkekasveja, niitä harvojakaan, joita luonnosta enää löydämme.

Saamme opetella kaiken taas alusta: miten päästä takaisin luonnon ääreen, voimiemme yhteyteen, takaisin maan palvelukseen, jota varten tänne tulimmekin.

Materian aika on ohitse. Rauhan ja rakkauden aika on tulossa ja vedämme sitä jo nyt puoleemme.

Elämme sitä jo nyt, luomme sitä jo nyt.

Tulemme palaamaan juurillemme, omavaraisuuteen, luonnon yhteydessä elämiseen. Uusia energialähteitä kehitellään pian loppuvan öljyn tilalle. Veden elementti tulee tässä avuksemme. Jäätiköt sulavat, jotta alkuvoimaista ja korkeaenergistä vettä pääsisi vesijärjestelmäämme. Insinööreillemme riittää nyt työtä kehitellessään uusia yhteistyömuotoja vesielementin kanssa!

Planeetat, ja nyt erityisesti Aurinko on hienosti mukana suunnitelmassa, kuten aina, sulattaa, puhdistaa ja tasapainottaa voimia käyttöömme. Meitä autetaan auttamaan itseämme. Meidän tehtävämme on luottaa omaan voimaamme, rakentaa ja vahvistaa suorat, puhtaat yhteydet korkeimpaan voimaan, Lähteeseen, oppia käyttämään sitä suurta lahjaa, joka meillä on: olla valon ja rakkauden kanavana välittämässä korkeaa energiaa maan piiriin. Näin pääsemme puhdistumaan ja ottamaan takaisin alkuperäisen voimamme ja yhteytemme, joka on meillä ollut aina, mutta jonka äärestä olimme lähteneet tekemään oppikierrostamme.

Tänä aikana on tarjolla monenlaisia apuvälineitä, menetelmiä ja guruja – erottelukykyämme kehitetään nyt vahvasti. Mitä lähempänä olet Lähdettä itse, sitä parempi kanava olet! ”Välineet” vain hidastavat, jopa häiritsevät työtäsi. Hälytyskellojen pitäisi soida, jos työmme toteutuu vain henkilöpalvonnan kautta. Meidän kuuluu luottaa itseemme ja etsiä suora yhteys korkeimpaan voimaan, rakkauden ja valon alkulähteeseen. Opettajien ja ystävien tehtävänä on tukea oman kanavamme vahvistumista, olla ikään kuin tienviittana, harjoittelukavereina, peilinä ja vahvistimena omalle työllemme. Me opettajat autamme parhaiten tekemällä itsemme tarpeettomiksi: jokaisen tarkoitus on olla oma mestarinsa, oma luojansa!

Kirsi Gren

Henkisen kasvun valmentaja ja selvänäkijä Kirsi Gren otti kanavointitehtävänsä vastaan Milleniumin taitteessa; olla äänitorvena ja sanan-saattajana uuden energian mahdollisuuksille sekä Kultaisen Ajan paluulle tukemalla ihmisiä matkalla omaan tehtäväänsä, oman korkeimman voimansa äärelle. Lisätietoja: www.aurinkohoitola.fi