Sateenkaarisanomat-logo

Tutkimusmatka värähtelyterapiaan

elämän energian tehostamiseksi

Loukkasin tapaturmaisesti käteni keväällä. Kaksi kylkiluuta poikki, lavasta irtosi pala ja olkapää piti leikata Mehiläisessä. Ystäväni Lauri Puhakainen ehdotti Bemer-terapialaitteen kokeilemista. Fysioterapeutti ja kirurgi ihmettelivät kun parantuminen tapahtui puolta nopeammin kuin yleensä. Siitä alkoi mielenkiintoinen tutkimusmatka elektro-magneettisen terapian uusimmista tutkimuksista.

Terveytemme on riippuvainen hyvästä ravinnosta, oikeasta hengityksestä, liikunnasta ja puhtaan veden juomisesta sekä myös sähkömagneettisista kentistä. Terveyttä voidaan hoitaa magneettiterapialla. Berliinin Mikrozirkulation Institute on kehittänyt siihen vielä lisäsignaalin jolla voidaan tehostaa hoitoa. Kehon bioenergiaa tuottaa solun ATPn (adenosiinitrifosfaatti) toiminta ja erityisesti siinä oleva mitokondrio-sauvajyvänen. Terveellä ihmisellä mitokondrio pyörii solussa 30 kert/s ja kun sairastumme esim. diabetekseen niin se laskee jopa niinkin pieneen kuin 10 kert/s. Myös verenkierron hyvä toiminta on tärkeää. Kun puna- ja valkosolujen virtausnopeutta voidaan lisätä hiussuonistossa ja avata verisuonien väyliä, niin meidän luonnollinen parantumisemme nopeutuu. Puolustusjärjestelmämme tehostuu.

Berliinin Mikrolaboratorio on tutkinut myös saunan, yrttien ja homeopatian terveysvaikutuksia. Kun sairastumme, tarvitsemme lisää energiaa.

Hoidossa käytin kotona Bemer-laitteen hoitopatjaa ja lisälaitetta, jolla voidaan kentän vaikutus kohdistaa sairaaseen kohtaan.

Laitteiden käyttö on helppoa ja turvallista, joten ne soveltuvat myös itsehoitoon.Terapiajärjestelmässä on myös eläinten hoitoon tarkoitettuja laitteita.

Valolla on merkitystä. Aurinko säteilee ultraviolettialueella ja väreilläkin voidaan tehdä hoitoja. Lisäksi myös infrapuna-alueella toimivilla hoitolaitteilla on tervehdyttävä vaikutus. Monia tutkimuksia on tehty mm. infrapunasaunan hoitavista ominaisuuksista.

Kokeilemme parhaillaan mitä hoitovaikutuksia Bemer-infrapunalaitteella on mm. ihon kuntoon, herpekseen ja suonikohjuihin sekä apuna akupunktiota annettaessa. ”Kaikki värähtelee”, sanoivat intialaiset ayurveda-lääkärit jo 5000 vuotta sitten. Tiedemaailma on sen suhteen jo vakuuttunut ja pyrkii selvittämään mitä merkitystä sillä on meidän terveyteemme.

Bioenergia muodostuu soluissa ATP-tuotannolla. Myös kasveilla on samantapainen energiatuotanto, joka tapahtuu yhteyttämisen kautta. Ihmisillä se on elämänenergian perusta.

Kalevi Lehtonen
Ayurveda- ja bioenergiakouluttaja p. 040-757 42 43 kalevileht [ät] gmail.com

Lisää tietoa luennolla Turun Luontaishoitolassa, Konsan Kartanossa, katso ohjelma [Sateenkaarisanomat, nro 25].

Sateenkaarisanomat 2/2010 (nro 25)